Cursuri Dezvoltare Personala Inapoi

Curs POWER POINT pentru prezentari reusite de business

Despre Power Point în contextul actual de business

Ȋn companiile din ziua de azi se desfăşoară o adevărată competiţie pentru a capta atenţia, a primi bugetele dorite şi pentru a-ţi vinde ideile. Managerii şi angajaţii de succes sunt cei care ştiu să ȋşi vândă cel mai bine ideile. PowerPoint nu mai este doar instrument cu rol de suport vizual pentru prezentatori. Din ce ȋn ce mai multe companii fac trecerea la PowerPoint pentru documentele business de zi cu zi. PowerPoint devine un limbaj pe care este obligatoriu să ȋl vorbim ȋn contextul organizaţiilor secolului 21.

A face o prezentare de  business de impact presupune 3 aspecte cheie:

  1. Să ai un scop (mesaj) clar de transmis.
  2. Să defineşti o structura bine definită a prezentării.
  3. Să livrezi asertiv mesajul destinat auditoriului tău.

Astfel că, în cadrul cursului punem accent atât pe partea funcțională a PowerPoit-ului – CE, dar mai ales pe partea de design- CUM.

Cursanții exersează structurarea, formatarea avansată, inserarea de obiecte și animații astfel încât să fie capabili să adapteze conținutul și aspectul prezentărilor pe care le realizează pentru întâlniri, ședințe, conferințe, raportări business.

Cea mai apreciată parte a cursului este partea de design, care oferă si unicitate acestui curs în piață. Trainerul prezintă ultimele tendințe de design făcând apel la tehnici fotografice pentru echilibrul slide-urilor si a prezentări în general.

Agenda detaliată a cursului aici!

Dorești acest curs in-house? Solicită ofertă personalizată la 0744652700.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesaj