Cursuri Pentru Manageri Inapoi

Finanțe pentru non-finanțiști

În business, mici decizii pot produce  efecte financiare majore. Să gândești prin prisma indicatorilor folosiți de TOP management în evaluarea financiară a performantelor business-ului este important.

Ca și în matematică, ecuațiile complexe au la bază calcule simple, reguli matematice de bază. Pentru a crește profitabilitatea operațiunilor gestionate și aportul personal în cadrul companiei este necesar să cunoști termenii financiari și implicațiile acestora în operațiunile din companie.

Sunt manageri care se întreabă: de ce trebuie să știu eu despre financiar?

Ca manager, este esențial să înțelegi cum gândesc managerii de top astfel încât să fii capabil să iei decizii optime pentru companie din punct de vedere financiar.

În cadrul cursului Finanțe pentru non-finanțiști obiectivele constau în înțelegerea unor aspecte distincte, utile fiecăriu department din companie. Spre exemplu, analizăm politica discount-urilor, cum se optimizează costurile, cum se calculează profitul și pierderile, marja de profitabilitate, care sunt regulile în bugetările departamentale, etc. Parcurgând cursul, dobândiți un set de cunoștinte esențiale aplicabile imediat în activitatea de zi cu zi, din orice departament faceți parte.

Cursul se adresează managerilor departamentelor de Vânzări, Logistică, Resurse Umane, Marketing, Achiziții pentru a-i ajuta în întocmirea de bugete și previzionări, în înțelegerea impactului deciziilor de strategie.


Solicită ofertă personalizată, pentru cifrele cu care lucrezi tu!

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesaj