Cursuri Pentru Manageri Inapoi

Leadership si Motivarea Echipei

In management si leadership, pentru motivarea echipei,  15% lucram cu cifre, obiective, iar 85% cu emotii, sentimente, motivatii, valori ale oamenilor din echipa/organizatie, asa cum, extrapoland, in Vanzari succesul tine 15% de cunoasterea produsului si 85% de cunoasterea clientului.

Astfel ca, pentru un leader, cunoasterea oamenilor este esentiala.

 

Dintre oamenii din echipa ta stii cine este motivat de putere? Dar de relationare? Cine este motivat de siguranta? Dar realizarea, cine o are ca motivatie dominanta in activitatile zilnice? Poti sa ii numesti si sa descrii comportamentul fiecarui membru in parte? Ca leader al echipei, abordezi fiecare membru distinct?

 

In cadrul cursului “Leadership si motivarea echipei” discutam despre motivatiile angajatilor, despre modul in care este recomandat a translata obiectivele echipei, prin raportare la motivatia proprie, fie ca aceasta este puterea, relationarea, siguranta, realizare, astfel incat sa accentuezi potentialul fiecaruia.  De asemenea, abordam subiectul diferitelor tipologii de conducatori, cand si cum actioneaza astfel incat sa genereze implicarea echipei, alinierea la obiectivele comune si angajament.

 


Solicită ofertă personalizată pentru motivarea echipei tale!

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesaj