Cursuri Vanzari Inapoi

Tehnici avansate de Negociere

Dintre toate cursurile de vânzări, cursul de Negociere este cel mai apreciat. Este un curs practic și interactiv, în care cursanții deprind abilități pe care le pot aplica imediat, trecând peste bariera psihologică a negocierii în relațiile de zi cu zi.

Și pentru că în afaceri este ca în viață, doar cine cere primește și de cele mai multe ori primește ce a negociat, nu ceea ce crede el că ar merita. Cu toate astea, oamenii se tem să negocieze.

 De ce nu negociază oamenii?

Din comoditate, cred că nu merită efortul. Nu le place confruntarea. Cred că negocierea este neplăcută, ostilă. Numai că, pe ceilalți nu îi supără faptul că ceri, ci modul în care o faci, care de multe ori este inadevcat.

Așadar,

  • Fă-o cu tact!
  • Folosește un ton adecvat!
  • Oferă o explicație bazată pe avantajul reciproc!

Atenție însă, aceste aspecte țin doar de atitudine! Dar sunt și aspecte tehnice care trebuie cunoscute, pentru un bun proces de negociere.

Spre exemplu: știi care este diferența între miză și obiectiv? Știi care este distanța între obiectivul de primă linie și cel de ultimă linie?

Vino la cursul de Negociere să înveți tactici de negociere folosite în vânzări și achiziții!

Cursul este practic, conceput astfel încât să dobândești strategii de îmbunătățire a raportului profit-venituri-cheltuieli în negocierea cu furnizorii și achizitorii. Vei exersa abilitățile de a negocia în situații competitive, nu doar colaborative, printr-o comunicare persuasivă. Astfel că, vei fi capabil să creezi situații favorabile în negociere, în contexte diferite și raportat la diverse stiluri de negociere.


Solicită o ofertă personalizată prin formularul de mai jos ori telefonic la 0744652700 - Daniela Penescu.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesaj